Koningsnacht en -dag bij café ‘t Sluisje

Koningsdag-2014-06

Koningsnacht zondag 26 april
Het is alweer twee jaar geleden dat coverband STEAL een kort optreden gaf bij café ‘t Sluisje. Dus reden te meer om terug te keren op een uniek podium, dat bovenop de sluis! Nu met een volledig programma, bestaande uit lekkere rocknummers waar je goed op kunt dansen en meezingen. De mannen van STEAL willen dan ook niets liever dan hier een feestje bouwen. En er is meer te vieren dan koningsnacht alleen!!, STEAL bestaat dit jaar 15 jaar! Ook zal rond koningsdag hun eerste live-dvd uitkomen, STEAL live in MANIFESTO, opgenomen oktober 2014. STEAL heeft een druk programma in 2015, de eerste festivals zijn een feit en zelfs een korte tour in Frankrijk (juli) staat op het programma!

Voor wie STEAL heeft gezien en gehoord, weet wat het te wachten staat. Voor anderen, join in and rock on.

STEAL bestaat uit:

Wim Collee – zang
Piet Komin – basgitaar
Ruud van der Valk – gitaar
Bennie Houtkamp – gitaar
Ben Mulder – drums
Alex Vermeulen – Keyboards and piano

Koningsdag, maandag 27 april, LIVE muziek vanaf 14.00 uur
Iedere jaar hebben we een groot overdekt podium, over de sluis heen gebouwd, en een buitenbar met eten en drinken. Voor de kinderen is er een springkussen op ons benedenterras.

Tijdens koninsdag spelen er verschillende bandjes, allen zijn leerlingen die in het laatste jaar zitten van de muziekopleiding ‘Platform One’, van het Isle of Wight.
Jaarlijks hebben zij een optreden op het bekende Isle of Wight festival. Ieder jaar komen ze met koningsdag naar Amsterdam en spelen ze covers, waaronder veel pop en rock.

Kantoorruimte te huur
Er is nog 1 kamer te huur boven het café.
In monumentaal pand met uitzicht over de Nieuwendammerhaven.
Met kitchenette en lunch- / vergaderruimte. Per direct beschikbaar!

Voor meer informatie mail naar info@hetsluisje.nl of bel: 06-41508602.

Volg ons ook op…
Naast onze website en deze nieuwsbrief kun je ons ook volgen op je favoriete sociale netwerk zoals

Facebook
LinkedIn
Twitter


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor op of via www.cafehetsluisje.nl heeft aangemeld met het e-mail adres [wpmlemail].

Deze nieuwsbrief bevat HTML inhoud, niet alle e-mail applicaties kunnen dit correct weergeven. In dat geval kunt u dit bericht ook online lezen.

[wpmlonline]

[wpmltrack]

© 1998-2016 - Café ‘t Sluisje - Nieuwendammerdijk 297 - 1025 LM - Amsterdam (NL) - Tel +31 (0)20 - 636 17 12 – info[at]hetsluisje.nl – www.hetsluisje.nl