Koninginnedag 2003

queens2003029b

30/04. Koninginnedag 2003.

Ook dit jaar weer een enorm succes!! Met een groot overdekt podium, net als vorig jaar, maar dit keer, ja wel, over het water gebouwd! Aan de andere kant van het terras stond een grote tent met een buitenbar waar men drank en eten kon halen. Lekkere hotdogs met zuurkool, saté met brood, broodje bal, ham en kaas, zorgden ervoor dat men niet met een lege maag stond. Op het onderterras stond een groot springkussen voor de kinderen.

Dit jaar waren en maarliefst 3 buurtbands aanwezig. Om 15.00 uur begon, de inmiddels al bekende Van Til & band op te treden, gevolgd door de rock band Steal met Piet Komin en vrienden, het publiek was razend enthousiast! Als laatste natuurlijk de dijkband: ‘The Hot Case Team’.

Net als vorig jaar ging na zonsondergang het feest gewoon verder in het café. Om 01.00 uur was het dan echt afgelopen en ging iedereen naar huis. Ook volgendjaar zal er weer een uitgebreid programma komen en zal het hopelijk net zo gezellig worden als dit jaar.

© 1998-2016 - Café ‘t Sluisje - Nieuwendammerdijk 297 - 1025 LM - Amsterdam (NL) - Tel +31 (0)20 - 636 17 12 – info[at]hetsluisje.nl – www.hetsluisje.nl