Jeroen Zijlstra

16/11. Jeroen Zijlstra in ‘t Sluisje.

Op zaterdag 16 november trad de in Amsterdam en omgeving bekende zanger Jeroen Zijlstra met zijn band in café ‘t Sluisje op. De organisatoren hadden de biljartzaal in de loop van de dag omgebouwd in een heuse concertzaal. De 5-koppige band kon op een podium hun muzikale talent tonen. Het concert begon om 10 uur en de band speelde 3 sets van 30 minuten. Ongeveer 100 man waren speciaal voor dit evenement naar het café gekomen, teneinde de kwaliteiten van de band nogmaals te kunnen beoordelen. En iedereen kwam aan zijn trekken. Vele bekende nummers van de reeds verschenen cd’s passeerden de revue en werden luidkeels meegezongen. Ook de voeten konden niet stil blijven staan bij de snellere nummers. Kortom, het was een succes. Het feest was natuurlijk na het concert niet voorbij. Onder het genot van lekkere drankjes bleven vele bezoekers tot sluitingstijd. Waarna de concertgangers op hun eigen muziekinstallatie in huiselijke kring nog eens konden genieten van de in ‘t Sluisje gekochte cd’s van Jeroen Zijlstra. Wilt u de activiteiten van ons café niet missen? Blijf kijken op de website van café ‘t Sluisje, teneinde de data van andere hoogtepunten in de komende maanden te weten te komen

Helaas zijn er geen foto’s van deze avond.

Voor meer info zie www.zijlstraweb.com

© 1998-2016 - Café ‘t Sluisje - Nieuwendammerdijk 297 - 1025 LM - Amsterdam (NL) - Tel +31 (0)20 - 636 17 12 – info[at]hetsluisje.nl – www.hetsluisje.nl